Laman utama > Produk > Produk Kesihatan > SC Luscious
SC Luscious

SC Luscious


2 Bottles x 10ml
Bio Tech Formula & GMP Certified
KKM (32)dlm.KKM-163/S/95 Jld.139


AVA Certificate | Certificate of Analysis


Gula Semulajadi, Kuasa Pemanisan Yang Menakjubkan !!


SC Luscious adalah perpaduan semulajadi sempurna antara gula stevia, tebu dan sel stem anggur formulasi bio teknologi nano. SC Luscious adalah pengganti gula yang unik dan ia adalah 600 kali lebih manis daripada gula tiada sisa rasa yang pelik. Ramai orang yang menggunakan pemanis sintetik seperti  “aspartame”, tetapi produk gula palsu ini boleh menimbulkan kontroversi dimana ia disertakan dengan label amaran dan juga dipercayai akan menjejaskan kesihatan.


SC Luscious adalah ekstrak semulajadi daripada daun stevia ia adalah selamat dan membantu meningkatkan kesihatan anda secara keseluruhan. Paling sesuai untuk mereka yang berdiet atau sesiapa yang prihatin ke atas kesihatan!!


Faedah – Faedah Produk :


 • Menyelaras gula darah.
 • Melawan lemak & mengawal berat badan.
 • Bagus untuk kesihatan gigi.
 • Antioksidan yang kuat.
 • Mengurangkan ketagihan alkohol dan tembakau.
 • Menolong sistem penghadaman.
 • Meningkatkan sistem pertahanan badan.

Bahan-bahan:

​​

Tebu

Tebu mungkin paling dikenali sebagai sumber untuk gula putih, tetapi ia juga merupakan sumber bahan api bio. Tumbuhan itu sendiri sebenarnya adalah rumput dengan batang tebal dan daun ringan dan telah ditanam di beberapa bahagian dunia sebagai tanaman makanan sejak sekurang-kurangan 2000SM. Tebu memerlukan tanah yang kaya untuk hidup dan melakukan yang terbaik dalam persekitaran tropika atau subtropika. Sebagai tambahan kepada bentuk kristal tradisional gula, ia juga adalah mungkin untuk menggunakan keping tebu untuk menyuling sirap manis jaggery panggilan yang boleh digunakan sebagai pemanis dalam cara yang sama dengan kristal gula keping tebu juga boleh dikunyah seperti mereka dituai dan pucuk rotan sering dimakan sebagai hidangan sayur-sayuran di Asia. Ia juga digunakan untuk membuat kertas, lilin lantai dan pengilat dan ditemui dalam beberapa jenis kosmetik.

  ​​

  Gula Stevia

  Gula Stevia mungkin adalah unik di antara bahan-bahan makanan kerana ai paling bernilai untuk apa yang ia tidak lalukan. Ia tidak menambah kalori, tidak seperti gula lain pengganti gula stevia berasal dari tumbuhan. Tumbuhan stevia adalah merupakan sebahagian daripada jenis keluarga tumbuhan Asteraceae berkaitan dengan daisy dan ragweed. Beberapa spesies stevia dikenali sebagai “gula-gula daun” adalah berasal dari Mexico Baru, Arizona dan Texas. Biasanya orang telah menggunakan daun stevia dari belukar untuk memaniskan makanan selama beratus-ratus tahun. Dalam perubatan tradisional di kawansan-kawasan ini. Ia juga berkhidmat sebagai rawatan untuk luka bakar, kembung perut, masalah perut dan kadang-kadang sebagai kontraseptif.

   ​​

   Sel Stem Anggur

   Sel stem anggur ditanam daripada anggur Gamay Teinturier Freaux yang berasal di rantau Burgundy di negara Perancis. Mereka dicirikan oleh isi merah dan jus dari buah anggur ini kerana ia kandungan antosianin yang sangat tinggi, ia tinggi dalam antioksida yang kuat dan mempunyai keupayaan memerangkan radikal bebas. Sel-sel stem anggur mengandungi faktor epigenetik khas dan metabolit yang mampu melindungi sel-sel stem manusia terhadap radiasi UV dan dengan itu melambatkan proses penuaan.

    Questions And Answers
    1. Q :

     Apakah SC Lucsious?


     A :

     Ia merupakan produk pengganti gula semula jadi yang menggunakan perumusan Teknologi Nano, dengan pengabungan Stevia, Tebu dan Sel Stem Anggur.

    2. Q :

     Apakah faedah utama SC Luscious?


     A :

     Ia adalah pemanis semulajadi dari daun stevia mengandungi glukosa yang tinggi tetapi kandungan tenaga yang rendah. Ia membantu menurunkan tekanan darah dan mencegah kolesterol tinggi, diabetes dan penyakit jantung.

    3. Q :

     Apakah golongan yang sesuai untuk mengambil SC Luscious?


     A :

     Ia sesuai untuk semua kalangan terutama golongan yang mengalami obesiti, diabetes, penyakit jantung, tekanan darah tinggi dan kalangan yang tidak menyukai makanan manis.

    4. Q :

     Adakah vegetarian sesuai untuk mengambil SC Lucsious?


     A :

     Ia dirumuskan daripada tumbuh-tumbuhan dan bebas dari lemak haiwan. Dengan itu sesuai untuk vegetarian.

    5. Q :

     Apakah kesan lain SC Luscious?


     A :

     Ia membantu menggalakkan metabolisme, anti-hyperacidity, mengawal gula darah, menghapuskan keletihan dan ketegangan dan mencegah neurasthenia.

    6. Q :

     Adakah SC Lucsious membantu meningkatkan penglihatan mata?


     A :

     Ya, ia dapat menguatkan kepekatan saraf optik mata terutamanya bagi orang yang mudah letih dan penat.

    7. Q :

     Kenapa SC Luscious mempunyai manfaat untuk diabetes, tekanan darah tinggi dan penyakit jantung?


     A :

     Kajian dari pelbagai eksperimen menunjukkan bahawa daun Stevia dan Stem Sel Anggur akan menstabilkan gandungan glukosa, mengurangkan gula darah manusia dan meningkatkan rembesan insulin. Oleh itu, ia membantu dalam mencegah penyakit kencing manis, tekanan darah tinggi dan penyakit jandung.

    8. Q :

     Bagaimana untuk mengambil SC Luscious untuk membantu penglihatan mata?


     A :

     Tetapkan 1 atau 2 titik SC Lucsious di bawah lidah anda dan tahan di sana selama 2 minit.

    9. Q :

     Apakah tindak balas jinak selepas mengambil SC Luscious?


     A :

     Anda akan berasa santai, bertenaga, dapat menumpukan perhatian lebih baik, kurang penat dan penglihatan lebih jelas.​​

    my