Laman utama > Produk > Produk Kecantikan > Perfect Mask
Perfect Mask

Perfect Mask


Experience Fairer, Firmer, Youthful skin instantaneously !


BioTech Perfect Mask untuk wajah yang lebih cerah, berseri dan tona kulit yang sekata !!


Ion Turmalin Sempurna topeng kecantikan gelombang cahaya diperbuat daripada nano serbuk mineral semulajadi cip komposit turmalin polihabluran semulajadi melaksanakan peranan akupunktur muka, menggunakan kesan medan magnet terhadap tubuh manusia.​


Turmalin mengeluarkan ion negatif inframerah jauh dan semulajadi menggunakan kehangatan badan manusia dan kesan resonans yang boleh menghasilkan biologi gelombang cahaya ionik yang mempunyai kuasa osmosis berkuasa, pengaktifkan dan metabolisme membolehkan ia berkesan menembusi kulit yang mendalam sehingga sembilan milimeter, mengaktifkan titik akupuntur, meningkatkan daya maju sel, melicinkan kedutan. Kulit yang mikro peredaran darah vaskular, mencairkan pemendapan pigmen dan menjaga kulit yang muda. Wafer kristal komposit juga boleh membuat frekuensi tinggi getaran mikro melalui titik akupunktur muka dan membersihkan radikal teroksida percuma untuk membantu menyegarkan dan melindungi kulit.


Penggunaan jangka panjang berkesan boleh mencegah penuaan kulit dengan membuang kedutan dan mencapai kesan pengukuhan yang melicinkan, mencerahkan dan meremajakan kulit.


Sesuai untuk pengguna yang :

Menghabiskan beberapa jam di komputer, menonton T.V, belajar, memandu dan juga mereka yang mengalami insomnia kronik, trigeminal neuralgia dan orang-orang yang kedut mata lingkaran hitam yang disebabkan oleh keletihan.Questions And Answers
 1. Q :

  Apakah Perfect Mask?


  A :

  Perfect Mask adalah topeng muka unik yang diperbuat daripada mineral semulajadi Nano yang menggunakan cip komposit polycrystalline Tourmaline.

 2. Q :

  Apakah Tourmaline? Apakah keistimewaannya?


  A :

  Tourmaline ialah sejenis permata kristal semulajadi yang mengandungi mineral, mempunyai batu dielektrik khas yang berfungsi termoelektrik dan pelepasan inframerah. Ia boleh memancarkan ion negative yang jauh inframerah dengan semulajadi untuk meningkatkan peredaran mikro dalam badan.

 3. Q :

  Apakah kesan Perfect Mask di bahagian muka?


  A :

  Tourmaline menghasilkan infrared semulajadi yang menggunakan kehangatan dan kesan resonans badan manusia yang boleh menghasilkan gelombang cahaya ionik biologi yang mempunyai kekuatan,pengaktifan dan metabolisme osmotik yang kuat, dapat menembusi jauh ke dalam kulit secara berkesan. Ia membantu meningkatkan daya tahan sel, menggalakkan peredaran darah, mengurangkan pigmen dan kedutan muka kita.

 4. Q :

  Apakah kesan kesihatan selain penjagaan kecantikan?


  A :

  Ia boleh menggalakkan peredaran darah, berkesan untuk melegakan kesakitan, merangsang sistem saraf badan, dan melegakan kesakitan lumbal dan keletihan.

 5. Q :

  Siapakah yang sesuai untuk menggunakan Perfect Mask ini?


  A :

  Sesuai untuk pengguna yang kulit kering, menghadap computer dalam masa jangka yang panjang, membaca, memandu serta yang mengalami insomnia dan sakit pinggang.

 6. Q :

  Apakah cara penggunaan untuk mencapai hasil kecantikan yang lebih baik?


  A :

  Selepas pembersihan, gunakan Royal Perfect Cream menurut keterangan produk, letakkan Perfect Mask ke atas muka kita, ini akan membantu kulit kita menyerap nutrien dengan cepat dan berkesan.

 7. Q :

  Apakah cara menggunakan Perfect Mask untuk mengurangkan kedutan muka?


  A :

  Letakkan Perfect Mask ke atas muka setiap pagi, petang dan malam selama 20 minit setiap kali untuk mengurangkan kedutan muka dengan berkesan.

 8. Q :

  Apakah cara menggunakan Perfect Mask bagi melegakan sakit otot?


  A :

  Lettakan Perfect Mask pada bahagian badan yang menyakitkan selama 30 minit, selepas itu,mengurut bahagian badan dengan perlahan untuk melegakan kesakitan.

 9. Q :

  Bagaimana menjaga Perfect Mask dengan betul selepas digunakan?


  A :

  Untuk memanjangkan jangka masanya, jangan memencatkan topeng muka dan elakkan daripada sinaran cahaya matahari, lap dan simpan di dalam peti sejuk selepas digunakan.

my