Laman utama > Produk > Produk Kesihatan > Nature White Perfect Stem Cell
Nature White Perfect Stem Cell

Nature White Perfect Stem Cell


15 Sachets x 1.5g
Swiss Formula & GMP Certified
HSA-1306-02401
KKM Ruj :180614/06/223
KKM (52)dlm.KKM-163/S/95 Jld.122

Halal Certificate | HSA Singapore | SGS Test


Keajaiban Muda !!!Bio Tech Nature White Perfect Stem Cell adalah tumbuhan batang sel-sel kombinasi dengan menggunakan teknologi Switzerland. Malus Domestica ( Sel Stem Epal ) dan Solar Vitis ( Sel Stem Anggur ), diperkaya dengan kolagen, Acai Berry, Ekstrak Rumpai Laut, Glucan Beta, Stevia ( gula buah-buahan ) dan Beri biru untuk menyuburkan kulit anda dari dalam dan memberikan hasil yang ketara. Pasti, Bio Tech Nature White Perfect Stem Cell membolehkan untuk mengawal kecantikan sendiri dan kesihatan anda. Ia juga membolehkan untuk mengubah kehidupan dan kekayaan anda.


Keistimewaan Produk :


 • Membaiki dan mengaktifkan sel.
 • Meningkatkan kesegaran fizikal.
 • Malanjutkan usia.
 • Merangsang rejuvenasi dan memulihkan sel kulit.
 • Anti-oksida.
 • Meningkatkan sistem pertahanan badan.
 • Kelewatan tulang dan sendi.

Bahan-bahan:

Malus Domestica ( Sel Stem Epal )

Malus Domestica adalah bahan liposomalaktif berdasarkan sel stem dari epal Uttwiler Spatlauber. Ia adalah sejenis buah pokok epal lama di Switzerland yang sangat jarang berlaku hari ini. Sel-sel stem dari epal Uttwiler Spatlauber dikatakan menlindungi pertumbuhan semula sel kulit dan sebagainya melambatkan serangan kedutan. Penemuan itu telah dibuat oleh sebuah syarikat dari Switzerland.

  Solar Vitis ( Sel Stem Anggur )

  Solar Vitis adalah berdasarkan kepada sel-sel stem dari Gamey Teinturier Freaux Grape – Sejenis buah anggur dari Burgundy. Ia adalah dicirikan oleh kandungan yang sangat tinggi polifenol untuk perlindungan UV. Solar Vitis boleh meningkatkan daya hidup dan kecekapan semua sel-sel kulit yang penting dan meningkatkan ketahanan kulit, menjaga rupa kulit muda dan cantik.

   Acai Berry

   Dianggap sebagai “ Beri Kecantikan ” dari Amazon. Acai adalah pada dengan sebatian yang membuat bahan berasa dan kelihatan menakjubkan dari luar dan dalam. Ia padat dengan antosianin dan membekalkan lebih banyak antioksidan berbanding dengan kebanyakan buah beri. Ia mempunyai 5 kali antioksida ginkgo dan 33 kali antioksida wain merah, beri kecil ini juga padat dengan asid lemak omega, asid amino, mineral semulajadi serta vitamin A, B1 dan E.

    Bluberi

    Bluberi adalah buah-buahan yang indah penuh dengan vitamin, mineral dan antioksidan. Manfaat kesihatan yang menakjubkan bermanfaat dalam mengurangkan lemak, mengelakkan radikal bebas, memerangi isu metabolik negatif dan menggalakkan paras insulin yang lebih baik. Ia juga mengandungi vitamin A, Zat besi, Kalsium, Mangan, Vitamin E, Zink, Fosforus dan Selenium.

     Peptan Kologen

     Peptan kolagen adalah 100% semulajadi protein bioaktif tulen yang digunakan di seluruh dunia. Ia telah secara saintifik didapati meningkatkan pergerakan sendi keseluruhan, Struktur tulang dan kecantikan semulajadi kulit. Asia budaya tradisional mengiktirat kolagen sebagai bahan mujarab untuk kecantikan kulit.

      Ekstrak Rumpai Laut

      Ekstrak rumpai laut adalah nama biasa “ untuk spesies yang tidak terkira banyaknya tumbuhan laut dan alga ” yang tumbuh di lautan orang yang mencari ubat semulajadi untuk penyakit juga menggunakan rumpai laut sebagai sebagaian daripada rejimen penjagaan kulit. Ia juga kaya dengan Vitamin dan Mineral. Ia boleh dimakan atau digunakan secara langsung pada kulit sebagai ejen pengukuhan dan exfoliant.

       Questions And Answers
       1. Q :

        Apakah Perfect Stem Cell (PSC)?


        A :

        Ia adalah produk yang menggunakan Teknologi Swiss dirumuskan dan diperkayakan secara eksklusif dengan bahan tumbuhan Sel Stem Epal, Sel Stem Anggur, Kolagen, Acaiberi, Ekstrak Rumpai Laut, Beta-Glucan, gula stevia dan Blueberi untuk membantu tubuh mendapat semua kawalan, meningkatkan system imun dan memanjangkan jangka hayat.

       2. Q :

        Apakah kesan utama produk ini?


        A :

        Ia membantu meningkatkan regenerasi sel,menggalakkan metabolisme, memanjangkan penuaan sel-sel badan, dan memperbaiki sel-sel yang rosak keseluruhan tubuh badan kita.

       3. Q :

        Apakah usia yang sesuai untuk mengambil PSC?


        A :

        Dari bayi umur 3 bulan sehingga orang tua berusia 80 tahun ke atas.

       4. Q :

        Adakah produk ini membantu mencegah penyakit-penyakit moden?


        A :

        Fungsi utama PSC adalah untuk membantu memperbaiki pertumbuhan semula sel-sel badan.Oleh itu, ia dapat mencegah penyakit dengan berkesan.

        (Nota: Dengan menggunakan hidangan yang cukup)

       5. Q :

        Apakah perubahan yang ketara selepas memakan PSC selama dua minggu?


        A :

        Peningkatan yang paling ketara ialah kulit kita mengembalikan segar dan cerah, dan anda akan berasa peningkatan dalam tenaga serta kestabilan emosi.

       6. Q :

        Adakah PSC mempunyai kesan pelangsingan?


        A :

        Ya, pengguna perlu mengikuti resep kami dengan teliti, dan mengekalkan diet yang sihat. Kesannya dapat dilihat selapas 3 hingga 6 bulan.

       7. Q :

        Apakah kesan khas PSC?


        A :

        Ia membantu mengaktifkan sel-sel otak, meningkatkan IQ, EQ dan ingatan seseorang, dan mencegah penyakit Alzheimer.

       8. Q :

        Adakah badan bertindak balas dengan cara yang istimewa selepas memakan PSC?


        A :

        Bagi orang yang mengalami migrain,mereka akan mengalami rasa sakit yang berbeza selepas dikonsumsi, dan ia akan berlangsung selama 1-2 minggu sebelum pulih sepenuhnya. Bagi orang yang mengalami gout lebih daripada 10 tahun,memakan PSC selama 1-3 bulan secara berterusan, akan membolehkan mereka pulih daripadanya.

       9. Q :

        Apakah kesan PSC bagi golongan yang mengalami alergi kulit?


        A :

        PSC mengandungi sel stem epal, sel stem anggur dan Kolagen, ia akan membaiki dan menguatkan sel-sel kulit. Oleh itu, mereka mengalami alergi kulit akan pulih sepenuhnya selepas memakan 1-2 bulan secara berterusan.

       10. Q :

        Adakah PSC membantu penglihatan mata?


        A :

        Ya, ia membantu meningkatkan pertumbuhan sel-sel mata, oleh itu, ia membantu meningkatkan penglihatan seseorang dan membolehkan seseorang memberi tumpuan lebih baik pada objek.

       11. Q :

        Adakah PSC membantu Osteoporosis?


        A :

        PSC mengandungi Kolagen yang akan meningkatkan ketumpatan tulang, jadi risiko mendapat Osteoporosis akan berkurang.

       12. Q :

        Adakah PSC sesuai untuk wanita mengandung dan kanak-kanak?


        A :

        Telah dijangkakan wanita mengambil lebih banyak PSC semasa mengandung, tulang bayi akan diperkuatkan, kulit mereka akan lebih cerah dan ia akan mempercepatkan kemampuan bayi untuk berjalan. Bagi kanak-kanak, ia akan meningkatkan keupayaan, pembelajaran kanak-kanak, kecerdasan serta ingatan.

       13. Q :

        Bagaimana pengambilan PSC untuk memaksimumkan kesan-kesannya?


        A :

        Ambil 1 sachet dan tuangkan di bawah lidah anda untuk mencapai manfaat kesihatan yang terbesar. Mimuman air suam banyak digalakan.

       my